Η 40χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει στο παρελθόν, σε τρεις καταγγελίες κατά του 50χρονου, για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο, δεν κατάφερε να αποτρέψει τη δολοφονία της, καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης ο εν διαστάσει σύζυγός της τής έστησε καρτέρι στο Μενίδι και τη δολοφόνησε με απανωτές μαχαιριές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η γυναίκα δέχτηκε πάνω από 10 μαχαιριές, ενώ τα πρώτα λόγια του δράστη μετά τη σύλληψη του σοκάρουν. 

Ο 50χρονος Αλβανός εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος λέγοντας πως: «Δεν μπορούσα να βλέπω τη γυναίκα μου, με τον νέο της σύντροφο, να οδηγεί το αυτοκίνητο μου και να μου τρώει τα λεφτά. Δούλευα σε δυο δουλειές για να ζήσω».

Ο ίδιος ομολόγησε τη δολοφονία και περιέγραψε πώς αφαίρεσε τη ζωή της εν διαστάσει συζύγου του και μητέρας των δύο παιδιών του. Όπως είπε γνώριζε την ώρα που η 40χρονο έφευγε για τη δουλειά της και τη διαδρομή που ακολουθούσε. Έτσι, έστησε καρτέρι και στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, της επιτέθηκε με το κουζινομάχαιρο που έφερε από το σπίτι του και με τουλάχιστον δέκα μαχαιριές της αφαίρεσε τη ζωή.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα ξενοδοχείο και από εκεί σε μια οικοδομή, στην οποία τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Ο δράστης υποστήριξε πως η 40χρονη τον απατούσε… Μάλιστα, πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο ίδιος ήταν αμετανόητος και δεν θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για τη δολοφονία της μητέρας των παιδιών του.

Ο 50χρονος, πατέρας δυο παιδιών, ενός κοριτσιού 20 ετών και ενός αγοριού 14, βρισκόταν στην Ελλάδα αρκετά χρόνια και από τον Μάρτιο ζούσε μόνος του, καθώς η σύζυγος του είχε μετακομίσει σε άλλο σπίτι με τα δυο παιδιά τους.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook