Μέσα από τον athleticradio επέλεξε να απαντήσει ο Νίκος Αναστόπουλος στις καταγγελίες Κορωνάκη για τις 8 χιλιάδες ευρώ που έλαβε ο προπονητής του ΟΦΗ από τον Μάνθο Πουλινάκη. O Aλενατόρε υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία προθεσμία για να απαντήσει αλλά θα περιμένει τη Γ.Σ. και τη νεα διοίκηση. Το ερώτημα βέβαια είναι εαν η παρούσα Δ.Ε. τον απολύσει και προσλάβει άλλον, τι θα πράξει η όποια επόμενη διοίκηση: θα απολύσει τον επόμενο και θα φέρει πίσω τον Αναστόπουλο;

Στις δηλώσεις του ο Έλληνας προπονητής τόνισε :

“Καταρχήν θα πρέπει να σημειώσω ότι στην συζήτηση μας με τον Σήφη Κορωνάκη ουδέποτε δεν τέθηκε θέμα προθεσμίας και ούτε φυσικά υπάρχει δέσμευση ότι θα απαντήσω μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη” δηλώνει αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνεχίζει βάζοντας τα πράγματα στην σωστή τους βάση.

“Εγώ αγαπώ τον ΟΦΗ, θέλω να παραμείνω και ο Σήφης ξέρει καλά ότι δεν είναι για μένα πρωτεύων θέμα το οικονομικό. Αλλά πείτε μου. Ποιος σοβαρός άνθρωπος, ποιος σωστός επαγγελματίας θα συμφωνούσε σε κάτι από την στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι στο ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να μην προβούν για καμία οικονομική και διοικητική πράξη μέχρι να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση.

Δηλαδή αν εγώ έλεγα ναι και ξεκινούσα προπονήσεις στις 5 Ιουλίου και στις 12 Ιουλίου έβγαινε μια διοίκηση που δεν με ήθελε, ή δεν την ήθελαν εγώ, τι θα γινόταν; Είπα και στον πρόεδρο ότι έχω έτοιμο το πλάνο σε όλα τα επίπεδα, ότι μόλις βγει διοίκηση και με θέλει, μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό το πλάνο, αλλά δεν γίνεται να συμφωνήσω τώρα και ενδεχόμενα σε 15 ημέρες να έρθουν άλλοι και μην τηρηθεί η συμφωνία. Απλά είναι τα πράγματα.

Μέχρι την Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να ξεκαθαρίσουν τέτοια ζητήματα, γιατί πολύ απλά ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να βγάλει μια τέτοια διαδικασία. Αυτό είπα και αυτό υποστηρίζω. Τα υπόλοιπα περί προθεσμίας, ούτε ειπώθηκαν, ούτε υφίστανται”.

Αναφορικά με την τοποθέτηση του Σήφη Κορωνάκη περί πληρωμής μέρος των οφειλομένων από τον Μάνθο Πουλινάκη, ο Νίκος Ανστόπουλος τονίζει πως: “αυτό όντως έγινε αλλά πριν από δύο μήνες περίπου όταν πήγε στο Πρωτοδικείο η ομάδα.

Συζητώντας με τον Μάνθο Πουλινάκη, μου είπε για την ανάμειξη του στην διοικούσα επιτροπή και εγώ τον ενημέρωσα για τις οφειλές που υπήρχαν προς το πρόσωπο μου. Και επειδή έτρεχαν κάποιες υποχρεώσεις για ενοίκια και τέτοιου είδους πράγματα, ο άνθρωπος μου έδωσε τα χρήματα με την διαβεβαίωση από μέρους μου ότι σύντομα θα υπογράψω και τα σχετικά αποδεικτικά για την ΠΑΕ.

Έτσι έγινε και εγώ δεν ανέφερα ούτε για πρόεδρο, ούτε για τίποτα άλλο”.