Στο πλαίσιο των Βελτιωτικών κινήσεων και προβολής του τόπου μας και σε συνέχεια της παρουσίασης της «Ιστορικής Ελιάς» στο λιμάνι του Ηρακλείου (έξω από τα ΚΤΕΛ), ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου θα φωταγωγήσει για πρώτη φορά στην ιστορία τους τα Δυτικά Νεώρια στο Λιμάνι του Ηρακλείου. Η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 21:30.

Η κίνηση αυτή, σηματοδοτεί το πρώτο βήμα για την ουσιαστικότερη χρησιμοποίηση των νεωρίων αλλά και την προβολή τους ως μνημείο και μέρος της ιστορίας μας.
Σύντομα αναμένεται να τοποθετηθεί από τον ΟΛΗ και ειδική ενημερωτική πινακίδα παρόμοιας φυσιογνωμίας και τεχνολογίας με αυτής της «Ιστορικής Ελιάς», συνδέοντας την ιστορία με το παρόν αλλά και το μέλλον μέσω της χρήσης τεχνολογίας QR-Stamping για την συλλογή πληροφοριών από τους επισκέπτες με την χρήση \’έξυπνων\’ κινητών.

Τέλος, σε λίγες μέρες αναμένεται να παραδοθεί από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ κ. Μπρα στον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου Κ. Πλιάκα πλήρης φάκελος με τεύχη δημοπράτησης για την επέκταση του αεροδρομίου Ηρακλείου με αίθουσα μεγαλύτερη των 850τ.μ. ειδικά για την κρουαζιέρα και το Home Port.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook