Αυτή είναι η λίστα με τα πιο Hot Greek Bodies on the beach right now. Σημειώνεις;Κατερίνα Στικούδη

Κορίτσια, αν σαν πάτε στον πηγαιμό για τη παραλία, συναντήσετε εκεί την Κατερίνα, δεν πειράζει το ταξίδι έχει σημασία. Κάποια άλλη παραλία θα είναι κοντά.

Δούκισσα Νομικού

Από όπου κι αν την δεις την Δούκισσα, είναι πολύ καλή.

Ελεονώρα Μελέτη

Μετά το σκι και τις καταδύσεις, το σερφ είναι το νέο water sport της Ελεονώρας. Ε, με τόση γυμναστική που θα της πάει; Θα το φτιάξει το κορμί.

Ελένη Μενεγάκη
 

Η Ελένη βρήκε το λιμάνι της στην Άνδρο και τα περιοδικά που ξεφυλλίζουμε στο κομμωτήριο δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένα. Το μόνο πρόβλημα, πια, είναι ότι στις περισσότερες φωτό είναι και ο Ματέο μέσα.

Φαίη Σκορδά

To new entry στην τηλεοπτική παραλία, η Φαίη, έχασε σε χρόνο που θα ζήλευε και ο Bolt τα κιλά της εγκυμοσύνης και το διασκεδάζει.

Έλενα Παπαβασιλείου

Too sexy and we Know it. Ό,τι είναι αυτό που κάνεις Έλενα με το σώμα σου, συνέχισέ το. Σου πάει.

Μαίρη Συνατσάκη

 

Κάτι τρέχει με την Μαίρη, τώρα τελευταία. Όσο μεγαλώνει διεκδικεί με σταθερά βήματα μια θέση στην επώνυμη παραλία των celebrities.

Ελένη Πετρουλάκη

Πόσα χρόνια κρατάει αυτή η κολώνια; Διαχρονικά η Ελένη μας γυμνάζει το σώμα και το οπτικό νεύρο. Ακόμα και μετά από ένα τσούρμο παδιά, ο τρικέφαλος τσίτα. Μας πώς τα καταφέρνεις;

Νατάσα Θεοδωρίδου

Για την ηλικία της (που θα έλεγαν και οι νεότερες) κρατιέται μια χαρά. Μόνο ΜΙΑ χαρά; Εγώ νομίζω και ΔΥΟ, μην σου πω και ΤΡΕΙΣ.

Νάντια Μπουλέ

 

Στην κατηγορία tiny η Ναντια έχει τις τελειότερες αναλογίες.

Ελευθερία Ελευθερίουcosmo.gr