Πρώτη ενημέρωση 9:35

Δύο επιβαίνοντες σε μοτοσικλέτα τραυματίστηκαν βαριά σε τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβει στην περιοχή της Αμμουδάρας του Δήμου Γαζίου, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας διεκομίσθει με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας C130 στην Αθήνα, προκειμένου να νοσηλευθεί στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, καθώς υπέστη κάκωση στην αορτή.

Το τροχαίο συνέβει λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 7/7, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 36χρονος με συνεπιβάτη έναν 45χρονο,εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Και οι δύο δικομίσθησαν στο ΠΑΓΝΗ, ενώ ειδικά ο 36χρονος χειρουργήθηκε για τις ορθοπεδικές κακώσεις. Όμως οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί και κάκωση στην αορτή, η οποία κρίθηκε πως έπρεπε να αντιμετωπιστεί ιατρικά στο απόλυτα εξιδεικευμένο καρδιοχειρουργικό κέντρο Ωνάσειο στην Αθήνα.

Έτσι οργανώθηκε η διακομιδή του στην Αθήνα, ενώ ο 45χρονος συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για περαιτέρω επιβάρυνση της υγείας του.

Την προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ηρακλείου.