Την προφυλάκιση της 41χρονης Βουλγάρας που κατηγορείται για μαστρωπεία σε βάρος της 16χρονης ομοεθνούς της, φίλης του γιού της, αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές του Ρεθύμνου.

Η 41χρονη η οποία απολογήθηκε χθες, κρίθηκε πως είχε τον ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο στην αποτρόπαια αυτή υπόθεση, με θύμα την 16χρονη κοπέλλα.

Επίσης αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ένας 30χρονος Πακιστανός ενώ αναζητείται ένας ακόμη κατηγορούμενος απο το Πακιστάν 20 ετών.

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθησαν οι δύο Ινδοί και οι δύο Πακιστανοί οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται πως όπως καταγγέλθηκε από την 16χρονη από τη Βουλγαρία, δύο Πακιστανοί, ηλικίας 20 και 30 ετών και μια 41χρονη γυναίκα συμπατριώτισσα της,, η οποία είναι μητέρα του φίλου της κοπέλλας, την ανάγκασαν να συνευρεθεί σεξουαλικά με τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες από την Ινδία και το Πακιστάν επίσης.

Η ανήλικη κοπέλα σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε στους αστυνομικούς μεταφέρθηκε σε σπίτι στην περιοχή Καλονύχτη όπου υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις και των 4 ανδρών (δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 18 και 22 ετών και δύο υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 24 και 34 ετών) .

Μετά το περιστατικό και προκειμένου να διασφαλιστεί από τους τρείς σωματέμπορους η σιωπή του κοριτσιού για ότι έγινε, της έδωσαν το ποσό των 50 ευρώ.

Η 16χρονη όμως άμεσα κατήγγειλε τα όσα τραγικά της συνέβησαν στο Τ.Α Γεροποτάμου με αποτέλεσμα τη σύλληψη των 6 ατόμων που εμπλέκονται.