Οσκαρικές παραγωγές, χολιγουντιανά blockbusters, θεαματικά sequels και τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές πρεμιέρες μπορούν να απολαύσουν αυτό το καλοκαίρι οι συνδρομητές του OTE TV στο νέο κινηματογραφικό κανάλι Village Cinema, αλλά και μέσω της υπηρεσίας OTE Cinema On Demand.

Οι καλοκαιρινές πρεμιέρες του Village Cinema περιλαμβάνουν ταινίες όπως το θεαματικό «Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών», το θρίλερ μυστηρίου «After Life», το «Σχέδιο του Χένρι» με τον Κιάνου Ριβς, καθώς επίσης την τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και τις δύο κινηματογραφικές μεταφορές του «Sex and the City». Στις 16 Ιουλίου, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθήσουν αποκλειστικά σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στο Village Cinema την ταινία του Γούντι Άλεν «Μεσάνυχτα στο Παρίσι».

Μοναδικές πρεμιέρες περιμένουν αυτό το καλοκαίρι τους συνδρομητές του OTE TV και στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand. Από το φαντασμαγορικό «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε έως το οσκαρικό «Moneyball» με τον Μπραντ Πιτ και το καταιγιστικό «Κορίτσι με το Τατουάζ», η υπηρεσία OTE Cinema On Demand του ΟΤΕ TV προσφέρει μοναδικό κινηματογραφικό θέαμα σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε ποιότητα high definition.

Το τηλεοπτικό σποτ της καλοκαιρινής καμπάνιας του OTE TV είναι προσβάσιμο στο: http://youtu.be/fX7m6IySoZc

Για το κανάλι Village Cinema και την υπηρεσία OTE Cinema On Demand

Το Village Cinema, που έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω του OTE TV, είναι διαθέσιμο μέσα από το Full Pack (Μέσω Conn-x & Μέσω Δορυφόρου), που προσφέρει περισσότερα από 50 κανάλια, από τα οποία τα 11 σε High Definition , και τα μεγάλα ελληνικά κανάλια μόνο με 19,90 ευρώ/μήνα . Για το καλοκαίρι, ο OTE TV προσφέρει δωρεάν τον αποκωδικοποιητή MPEG4, αξίας 120€, καθώς και 2 μήνες συνδρομή στην υπηρεσία3.

Μέσω της υπηρεσίας OTE Cinema On Demand4, οι συνδρομητές του OTE TV (Μέσω Conn-x & Μέσω Δορυφόρου και στα δύο πακέτα Family & Full Pack) μπορούν να νοικιάσουν για διάστημα έως 48 ώρες blockbusters και μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές σε πρώτη τηλεοπτική προβολή και σε ποιότητα high definition.