Το όμορφο ταξίδι του Πλατανιά στον κόσμο της Super League θα ξεκινήσει από τους \”Ζωσιμάδες\” και την αναμέτρηση με τα Γιάννινα.
Ο τοπικός ΠΑΣ κληρώθηκε να είναι ο αντίπαλος της χανιώτικης ομάδας στην ιστορική της πρεμιέρα στη μεγάλη κατηγορία και δεν αποκλείεται στη σύνθεσή της να έχει δύο πρώην… Γιαννιώτες, του Φώτη Κηπουρό και Ηλία Κώτσιο.
Από εκεί και πέρα η κληρωτίδα ανέδειξε δύο στη σειρά εντός έδρας ματς, με τον Πανθρακικό (οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες την 2η αγωνιστική και στο πρωτάθλημα τη Football League) και τον Ευρωπαίο Ατρόμητο Αθηνών του Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ελπίδα όλων είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα Περιβόλια ώστε να αγωνιστεί εκεί ο Πλατανιάς και να μην \”μετακομίσει\” στο Παγκρήτιο.
Την 4η αγωνιστική το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον επίσης Ευρωπαίο Αστέρα Τρίπολης.
Από την 6η αγωνιστική ξεκινάει μια σειρά σημαντικών αναμετρήσεων με τις κορυφαίες και ιστορικές ομάδες του πρωταθλήματος.
Πρώτα υπάρχει η επίσκεψη στο \”Κλεάνθης Βικελίδης\” για την αναμέτρηση με τον Άρη και μετά ακολουθούν τα ματς με ΟΦΗ (7η αγ.-εντός έδρας το κρητικό ντέρμπι), ΑΕΚ (8η αγ.-στο ΟΑΚΑ), ΠΑΟΚ (10η αγ.-Τούμπα), Παναθηναϊκό (12η αγ.-εντός έδρας), Ολυμπιακό (13η αγ.-\”Γεώργιος Καραϊσκάκης\”).
Ο Πλατανιάς πήρε κλειδάριθμο ώστε να μην παίζει ίδιες αγωνιστικές εντός έδρας με τον ΟΦΗ, έπειτα από αίτημα των αστυνομικών αρχών της Κρήτης και έτσι δεν δόθηκε ξεχωριστός κλειδάριθμος στη χανιώτικη ομάδα, που ήθελε τα πρώτα δύο ματς να ήταν εκτός έδρας.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” πήραν τον αριθμό 12 από το δοχείο Β\’ στην ιστορική πρώτη κλήρωση της Super League, που συμμετείχε ομάδα από τα Χανιά. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου γύρου για τον Πλατανιά (στο β\’ γύρο τα ματς είναι αντίστροφα)


1η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς

2η αγωνιστική: Πλατανιάς-Πανθρακικός

3η αγωνιστική: Πλατανιάς-Ατρόμητος Αθ.

4η αγωνιστική: Αστέρας Τρ.-Πλατανιάς

5η αγωνιστική: Πλατανιάς-SKODA Ξάνθη

6η αγωνιστική: Άρης-Πλατανιάς

7η αγωνιστική: Πλατανιάς-ΟΦΗ

8η αγωνιστική: ΑΕΚ-Πλατανιάς

9η αγωνιστική: Πλατανιάς-Κέρκυρα

10η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Πλατανιάς

11η αγωνιστική: Πανιώνιος-Πλατανιάς

12η αγωνιστική: Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 

13η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Πλατανιάς

14η αγωνιστική: Πλατανιάς-Βέροια

15η αγωνιστική: Λεβαδειακός-Πλατανιάς

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook