Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς, του Ν. Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/7 συνάντηση με αστυνομικούς της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου με τoν βουλευτή της Ν.Δ. Νομού Ηρακλείου κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Εμμανουήλ .

Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ένωση κατά τη διάρκεια της συνάντησης «επιδώσαμε Υπόμνημα με τις θέσεις μας και σε συζήτηση μαζί του αναπτύχθηκαν οι απόψεις πάνω στο θέματα που ταλανίζουν την υπηρεσία στον νομό μας αλλά και την αστυνομική οικογένεια . Εξέχων θέμα,την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών την αύξηση της οργανικής δύναμης τη σωστή κατανομή του Αστυνομικού προσωπικού και το μέγα θέμα της υλικοτεχνική υποδομής των Αστυνομικών υπηρεσιών της Α.Δ. Ηρακλείου».

Τα Υπηρεσιακά οχήματα (αυτοκίνητα – Μοτοσικλέτες) που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Διεύθυνση μας και είναι στην διάθεση του προσωπικού, για περιπολίες και άλλα συναφή έργα , είναι πεπαλαιωμένα με την συντριπτική τους πλειοψηφία να ξεπερνούν τα 5 έτη και με αναρίθμητα χιλιόμετρα περί τα 400.000.

Από τον βουλευτή εκφράστηκε το ενδιαφέρον και οι αγωνίες για τα τεκταινόμενα στο εργασιακό μας χώρο συμμερίστηκε τις αγωνίες μας για την προωθούμενες αλλαγές και θα προσπαθήσει από την θέση που κατέχει, με τις προτάσεις του να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων.

Κλείνοντας την συνάντηση υπήρξε αμοιβαία δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων σε επίπεδο νομού αλλά και κεντρικό – θεσμικό επίπεδο γενικότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook