Η διευθύντρια του κολοσσού “Huffington Post” ομολογεί ότι πάνω απ’ όλα είναι μια κλασική Ελληνίδα μαμά.

“Όλοι μου οι συνεργάτες γνωρίζουν ότι όταν με παίρνουν τηλέφωνο τα παιδιά μου διακόπτω τα πάντα. Πάντα έτσι αντιδρούσα, επομένως το έχουν συνηθίσει” παραδέχεται η Αριάνα Χάφινγκτον σε συνέντευξή της στον Observer, αναφερόμενη στις δύο κόρες που απέκτησε από τον γάμο της με τον Ρεπουμπλικάνο βουλευτή Μάικλ Χάφινγκτον.

H σιδηρά κυρία των μίντια είναι περήφανη για την ελληνική καταγωγή της.

“Αισθάνομαι ακόμα κόρη της μαμάς μου. Όποιος κι αν ερχόταν σπίτι μας, από τον ταχυδρόμο μέχρι τον πατέρα κάποιου συμμαθητή μου, τον έβαζε στην κουζίνα και τον τάιζε με το ζόρι. Έτσι είμαι κι εγώ”.

Η Αριάνα Χάφινγκτον μετακόμισε από την Ελλάδα στη Βρετανία σε ηλικία 16 ετών και εν συνεχεία την εγκατέλειψε για τις ΗΠΑ στα 30 της. Μετά την τεράστια επιτυχία της “Huffington Post” στην Αμερική, αποφάσισε να επεκταθεί και σε άλλες χώρες, με εξίσου καλά αποτελέσματα.

Ηδη η βρετανική βερσιόν της συμπληρώνει έναν χρόνο λειτουργίας, η γαλλική ξεκίνησε σε συνεργασία με τη Le Monde και η ισπανική με την El Pais, ενώ όπως αποκαλύπτει, σειρά έχουν από Σεπτέμβριο η Ιταλία, η Γερμανία, η Βραζιλία, η Ινδία και η Ιαπωνία.

Με τέτοιο φόρτο εργασίας επομένως, δεν εκπλήσσεται κανείς ακούγοντάς τη να λέει ότι αυτό που της λείπει περισσότερο είναι ο ύπνος.

“Προσπαθώ να κοιμάμαι 7-8 ώρες τη νύχτα, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Μου αρέσει επίσης να παίρνω έναν υπνάκο και στη διάρκεια της μέρας, γι’ αυτό κι έχω δημιουργήσει δύο χώρους ύπνου στα γραφεία μας στις ΗΠΑ”, εξηγεί.

radar.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook