Τέλος στις φήμες που ήθελαν μέλη της Λέσχης Φίλων του Α.Ο. Χανιά να πιέζουν τεχνική ηγεσία και διοίκηση για την επανένταξη του Βασίλη Ζαντριά στην ομάδα, έβαλαν με ανακοίνωσή τους οι \”Blue Boys\”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Η Λέσχη Φίλων Α.Ο.ΧΑΝΙΑ BlueBoys θέλωντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της δηλώνει στο φίλαθλο κόσμο των Χανίων ότι δε προσέγγισαν μέλη της το ποδοσφαιριστή Ζαντριά  ζητώντας του οτιδήποτε έχει να κάνει με το μέλλον του! (Αυτονόητο βέβαια είναι πως οποιαδήποτε καλή γνώμη ή άποψη για τη Λέσχη μας έχει ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ειναι καλοδεχούμενη αρκεί να είναι όντως δικιά του άποψη)!

Η Λέσχη μας πάντα ήταν ξεκάθαρη στις απόψεις της και πάντα στηρίζει τις επιλογές του εκάστοτε προπονητή της. \”Παιχνίδια\” διαφόρων που θέλουν να μας χρησιμοποιήσουν για να πετύχουν δικούς τους σκοπούς θα μας βρουν αντίθετους!

Πάγια θέση μας και σκοπός μας είναι να βοηθάμε την ομάδα μας μέσα στο γήπεδο και εάν μας ζητηθεί απο την ομάδα όπως αλλιώς μπορούμε πάντα μέχρι εκεί που φτάνουν οι δυνατότητες-αρμοδιότητες μας!!

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook