Ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό Βόλου, κάνοντας παράλληλα επίθεση σε μερίδα οπαδών αλλά και παραγόντων της πόλης. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις 

«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο που πέρασε δίκαια γιατί στα δύο αυτά παιχνίδια ήταν καλύτερα προετοιμασμένος ψυχολογικά. Δίκαια πάει στον τελικό και εύχομαι ότι καλύτερο. Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω τους περίπου 15 χιλιάδες που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό αλλά και όλους όσοι δεν μπορούσαν να βρεθούν. 

Συγνώμη για αυτά που τους πω και να ξέρουν ότι δεν είναι εν βρασμώ ψυχής. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να παίρνει αυτό που του αξίζει και αυτή η μερίδα του Βόλου που απευθύνομαι δεν αξίζει να έχει τον Αχιλλέα Μπέο για πρόεδρο. Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και ότι και να γίνει σε αυτή, μαζί με τα παιδιά που τους δίνω ένα μεγάλο χειροκρότημα θα δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε αγωνιστικά ότι μας αξίζει. Μόλις τελειώσουμε ο Ολυμπιακός Βόλου πωλείται. 

Παρέλαβα το 2008 αυτή την ομάδα με πάνω από 45 προσφυγές και χρέη. Αυτή τη στιγμή ίσως είναι η μοναδική ομάδα που δεν χρωστάει στο δυναμικό της. Αποχωρώ χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, όλοι οι παίκτες πωλούνται από ένα ευρώ. Θα παραδώσω τις μετοχές στο Δήμο Βόλου να τις διαχειριστεί και να οδηγήσει αυτή την ομάδα εκεί που αξίζει. Τρίτη, τέταρτη εθνική, εκεί που έχει συνηθίσει. Δεν τους αρέσει η ομάδα αυτή που είναι το μόνο υγιές κομμάτι αυτής της μίζερης πόλης. Αν νομίζεται ότι αυτά που λέω είναι λόγια εν βρασμώ ψυχής, σας ορκίζομαι στην ζωή του πατέρα μου που είναι σε δύσκολη κατάσταση ότι του χρόνου δεν θα είμαι στο Βόλο».