Τέσσερις αμερικανοί στρατιωτικοί, οι οποίοι σχεδίαζαν πραξικόπημα για την ανατροπή της αμερικανικής κυβέρνησης και τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα συνελήφθησαν από τις αρχές και οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη.

Είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν βομβιστική επίθεση σε πάρκο, ανάληψη ελέγχου της βάσης Φορτ Στιούαρτ στην πολιτεία της Γεωργίας, βομβιστικές εκρήξεις σε πολιτειακά και ομοσπονδιακά κτήρια και τη δολοφονία του Ομπάμα, ανατρέποντας με αυτό τον τρόπο την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Οι τέσσερις στρατιώτες αποκαλούσαν την οργάνωσή τους \’\’FEAR\’\’ (For Ever Enduring, Always Ready – \’\’Πάντα Yπομένουμε, Πάντοτε Έτοιμοι\’\’).

Στην κατοχή των Isaac Aguigui, Anthony Peden, Christopher Salmon και Michael Burnett βρέθηκαν πυρομαχικά και αποθηκευμένα όπλα που θα χρησιμοποιούνταν για να επιτύχουν το στόχο τους.

Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, μισούν τον Ομπάμα και τον χαρακτηρίζουν δημόσια \’\’έγχρωμο πρόεδρο με ξενικό όνομα που δεν έχει θέση το Λευκό Οίκο\’\’.

Οι στρατιώτες έχουν έρθει ξανά αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τη δολοφονία του Αμερικανού στρατιώτη Μάικλ Ρορκ και της φίλης του Τίφανι Γιορκ, επειδή γνώριζαν για τα σχέδια της ομάδας τους.

Ο ένας εξ αυτών έχει παραδεχθεί πως είναι ένοχος για τη δολοφονία, αλλά και για τη σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook