Χωρίς το Νίκο Αναστόπουλο θα υποδεχτεί την Κυριακή ο ΟΦΗ τον Εθνικό Αστέρα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». 
Τα 12.500 ευρώ τα οποία καλείται να πληρώσει στην Καλλιθέα, αναγκάζουν τον «αλενατόρε» να μην κάτσει στον πάγκο του Κρητικού συλλόγου καθώς όπως λέγεται, ο ίδιος θεωρεί υπερβολικό το ποσό για ένα παιχνίδι. 
Σαλευρής: «Τσάμπα μάγκες» 

Την πεποίθηση ότι τουλάχιστον τρία σωματεία σε Football League και Football League 2 δεν έχουν προσκομίσει τις απαραίτητες φορολογικές ενημερότητες εξέφρασε ο Νίκος Σαλευρής μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
«Δυστυχώς ζούμε το θέατρο παραλόγου. Υπάρχουν ομάδες που υποτίθεται αγωνίζονται κεκλεισμένων των θυρών, αφού δεν σφραγίζουν εισιτήρια στην εφορία. Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να μπαίνουν 30 άτομα στο γήπεδο και να ενημερώνονται όλοι οι φορείς. Στις 14/02 παίξαμε με Εθνικό, ο οποίος δεν θα σφράγιζε εισιτήρια. Τελικά δόθηκε η εντολή το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά και η Καλλιθέα πήγε με 150 άτομα στο γήπεδο, ενώ το έγκλημα έγινε με τη κάλυψη της ΕΠΑΕ, διότι βγήκαν εισιτήρια πλαστά. Εμείς πληρώσαμε ακόμη και για τους νέους σε ηλικία που μπήκαν μέσα, αλλά τελικά έγινε μηδενική εκκαθάριση σαν να μην κόπηκαν εισιτήρια, ενώ υπήρχαν 600 άτομα στο γήπεδο. Αδιάψευστος μάρτυρας η τηλεόραση αφού υπήρχε κάλυψη του αγώνα», τόνισε αρχικά ο Νίκος Σαλεύρης. 
«Δεν γίνεται να σιωπούμε όλοι. Αυτοί που παραβιάζουν τους κανονισμούς, θεωρούν ότι είναι και μάγκες. Τα κατήγγειλα και περιμένω. Είναι απίστευτο να δηλώνεις ότι δεν μπορείς να σφραγίσεις, να μην αποδίδεις ΦΠΑ, φόρους και να ζημιώνεις το δημόσιο, αλλά από την άλλη μεριά, να κάνεις μεταγραφές. Δυστυχώς δεν μιλάει κανείς. Ο κ. Πηρούνιας, ιδιοκτήτης του Εθνικού, είπε ότι ο υπάλληλος της ομάδας πήγε να ενημερώσει την ΕΠΑΕ, αλλά άκουσον-άκουσον, τη βρήκε κλειστή. Οι υπόλοιποι στηλιτεύουν αυτήν την ενέργεια. Απέναντι σε ένα γειτονικό σωματείο, ο κ. Πηρούνιας δεν φέρθηκε σωστά. Κάναμε καταγγελία και ζητήσαμε να υπάρξει έλεγχος στις φορολογικές ενημερότητες των ομάδων στη δεύτερη και τρίτη κατηγορία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τουλάχιστον τρία σωματεία δεν προσκόμισαν τις ενημερότητες και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», κατέληξε ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook