Για δεύτερη σερί αγωνιστική παιχνίδι του ΑΟΧ είχε δραματικό φινάλε και κρίθηκε ξανά στις καθυστερήσεις. Αυτή τη φορά το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν νικηφόρο αλλά βάσει εξέλιξεις σίγουρα και ο βαθμός με το 3-3 απέναντι στον Ασπρόπυργο κρίνεται θετικός. Ο Σωτήρης Τσάτσος…έσωσε στο 93\’ τους \”μπλε\” από την ήττα αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν \”γυρίσει\” το παιχνίδι στο 89\’ με δυο γκολ του Λέντα, που είχε μπει αλλαγή στο ματς.

 

 

Το παιχνίδι διεξήχθη σε δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε μια ώρα πριν το παιχνίδι αλλά και καθόλη την διάρκεια του σχεδόν. Ο ΑΟΧ είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Ασπρόπυργος ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ στο 25\’ με τον Φώσκολο. Οι γηπεδούχοι όμως δέκα λεπτά μετά (35\’) έφεραν το ματς στα ίσα με το γκολ του Ιασωνίδη και με το 1-1 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Προμπονά μπήκε ιδανικά και κατάφερε μόλις στο 3ο λεπτό της επανάληψης να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με το 2ο φετινό γκολ του Μποχώνη. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια κατάφεραν όμως με την \”χρυσή\” αλλαγή του Γιώργου Σαββίδη, τον Λέντα να φέρουν…τούμπα το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον τις αδράνειες της άμυνας του ΑΟΧ. Ο μέσος του Ασπρόπυργου αρχικά έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία του 2-2 στο 62\’ μετά το δοκάρι του Ρόππα και στο 89\’ παίρνοντας πάλι το \”ριμπάουντ\” σημείωσε το δεύτερο γκολ του για το 2-3.

Την τελευταία κουβέντα στην αναμέτρηση την κρατούσε ο Τσάτσος που έσωσε την…παρτίδα για τον ΑΟ Χανιά στο 90\’+3\’ με ένα εκπληκτικό γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό και χορταστικό 3-3. Χωρίς το μεγάλο λάθος ο διαιτητής Τσαμούρης από τον Πειραιά.

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1\’ Σουτ του Σεμερτζίδη κοντράρει στον Ραπτάκη και καταλήγει κόρνερ.

7\’ Σουτ του Βουρβαχάκη άουτ.

25\’ ΓΚΟΛ: Μετά το κόρνερ του Σεμερτζίδη ο Φώσκολος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ανοίγει το σκορ (0-1).

28\’ Σουτ του Τσάτσου άουτ.

33\’ Κόρνερ του Τσάτσου κεφαλιά του Βασαδάκη άουτ η μπάλα.

35\’ ΓΚΟΛ: Από νέο κόρνερ του Τσάτσου ο Ιασωνίδης πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά στέλνει την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

42\’ Φάουλ του Τσάτσου κεφαλιά του Σελινιωτάκη μπλοκάρει ο Σαχσανίδης.

47\’ Το σουτ του Λύγκου έκοψε σωτήρια ο Κουλάκης.

48\’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Βασαδάκη αποκρούει ο Σαχσανίδης, γύρισμα του Αντωνόπουλου διώχνουν οι αμυντικοί και ο Μποχώνης με σουτ στην κίνηση \”νικάει\” τον τερματοφύλακα του Ασπρόπυργου για το 2-1.

53\’ Ο Φώσκολος αποφεύγει τον Καλογεράκη αλλά δεν προλαβαίνει να γυρίσει την μπάλα προς την εστία αφού περνάει εκτός τελικής γραμμής.

62\’ ΓΚΟΛ: Εκπληκτικό σουτ του Ρόππα στην συμβολή των δοκών και ο Λέντας που παίρνει την απόκρουση με σουτ ισοφαρίζει σε 2-2.

63\’ Σουτ του Λύγκου αποκρούει εντυπωσιακά ο Καλογεράκης.

70\’ Σέντρα του Σεμερτζίδη κεφαλιά του Φώσκολου άουτ.

88\’ Σουτ του Περράκη στην αγκαλιά του Σαχσανίδη.

89\’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Σπίνουλα στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά πάλι ο Λέντας με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3.

93\’ ΓΚΟΛ: Ο Τσάτσος με σουτ από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα στο \”Γ\” της εστίας του Σαχσανίδη και διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Διαιτητές:

Τσαμούρης (Πειραιά)

Χαλβατζάκος (Πειραιά) – Γεωργακόπουλος (Κορινθίας)

4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Μποχώνης (10\’), Παπακαστρήσιος (30\’), Τσάτσος (94\’) – Σινάνι (11\’), Άγγος (54\’), Λέντας (90\’)

ΑΟ Χανιά: Καλογεράκης, Παπακαστρήσιος, Κουλάκης, Ιασωνίδης, Ραπτάκης, Βουρβαχάκης (86\’ Περράκης), Σελινιωτάκης, Αντωνόπουλος, Τσάτσος, Μποχώνης (74\’ Πλουσής), Βασαδάκης (56\’ Δρακάκης).

Ασπρόπυργος: Σαχσανίδης, Σπίνουλας, Ρόππας, Άγγος, Τσούπρος, Σινάνι, Γανωτής (58\’ Λέντας), Τουρνάς, Σεμερτζίδης, Φώσκολος (81\’ Μιλόσεβιτς), Λύγκος (76\’ Καλογρίδης).

Το πρόσωπο της αναμέτρησης

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΑΤΣΟΣ

Σε αυτήν την θέση κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν ο Λέντας του Ασπρόπυργου που μπήκε στο 58\’ και πέτυχε μέχρι το 89\’ δυο γκολ φέρνοντας…τούμπα το παιχνίδι. Ώστοσο ο Τσάτσος ήταν ο…σωτήρας του ΑΟΧ και με το γκολ του στο 93\’ έδωσε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας που θα φανεί πολύτιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ήταν πάντως η πρώτη φορά που σκοράρει και δεν κερδίσει η ομάδα του αφού τα προηγούμενα 4 γκολ που είχε σημειώσει ήταν όλα νίκες.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook