Μήνες αγωνίας πέρασε ένας άτυχος αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία του Ηρακλείου, ο οποίος χειριζόταν μια υπόθεση έγερσης αυθαίρετων κτισμάτων σε παραθαλάσσιο οικισμό που έχει χαρακτηριστεί ως αρχαιολογική ζώνη. Από ένας λάθος της Πολεοδομίας, βρέθηκε στο… «σκαμνί» μαζί με τους 17 κατηγορούμενους και μάλιστα με ένα πρόστιμο ύψους 36.000 ευρώ να… αιωρείται πάνω από το κεφάλι του!

Ο αστυνομικός παραπέμφθηκε σε δίκη με ένα χαρτί που τον καλούσε να καταβάλει το πρόστιμο ως ιδιοκτήτης παράνομου κτίσματος έκτασης 50 τ.μ.! Όπως διαπίστωσε αναζητώντας την άκρη του νήματος, κάποιος υπάλληλος της Πολεοδομίας είχε περιλάβει στην λίστα των κατηγορουμένων το όνομά του, που υπήρχε στην… έκθεση αυτοψίας!

Η δικογραφία επιστράφηκε και συμπληρώθηκε, αλλά το περιεχόμενο της συμπληρωματικής… χάθηκε, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να παραπεμφθεί τελικά ως κατηγορούμενος στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου! Φυσικά, η εκδίκαση της υπόθεσης τον δικαίωσε πανηγυρικά, αλλά μάλλον δεν θα ξεχάσει ποτέ την αγωνία που υπέστη!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook