Μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Νότια Κορέα, πέρασε μία απίστευτη περιπέτεια, όταν το καλαμάρι που σκόπευε να φάει.. της την έφερε και τώρα έχει μέσα της τα παιδιά του.

Στη μακρινή Κορέα, συνηθίζουν να τρώνε τα θαλάσσινά ωμά (σούσι), ωστόσο αν αυτά δεν καθαριστούν καλά, μπορεί να έχουν απρόσμενες συνέπειες για τον πελάτη του εστιατορίου, όπως συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», η 63χρονη γυναίκα που έφαγε το ωμό καλαμάρι, λίγο μετά, ένιωθε πόνους και αρκετές ενοχλήσεις μέσα στο στόμα της.

Οι γιατροί που την εξέτασαν πρόσεξαν ότι έφερε μικροοργανισμούς εντός της στοματικής της κοιλότητας και με έκπληξη διαπίστωσαν ότι μέσα στο στόμα της είχε... μικροσκοπικά κεφαλόποδα, τα οποία προέρχονταν από σπέρμα καλαμαριού!

Συνολικά βρέθηκαν 12 κεφαλόποδα τα οποία ενώθηκαν με τη βλεννογόνο ουσία, της στοματικής κοιλότητας. Μετά τη μορφολογική τους ανάλυση, οι μικροοργανισμοί ταυτοποιήθηκαν ως έμβρυα καλαμαριού. Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, ανάλογα περιστατικά είναι συνήθη στην Άπω Ανατολή, επειδή οι άνθρωποι συνηθίζουν να τρώνε πολλά ωμά θαλασσινά.iefimerida.gr