Αύριο, Παρασκευή οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ πραγματοποιούν αποκλεισμό του γραφείου του Διοικητή του νοσοκομείου από τις 8π.μ. εως τις 11 π.μ. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

''Στα πλαίσια της Πανελλαδικής κινητοποίησης της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. με 3ωρες ανοιχτές συγκεντρώσεις και τοπικές δράσεις, με αφορμή τις αυταρχικές και τρομοκρατικές επιθέσεις από τις δυνάμεις καταστολής της κυβέρνησης ενάντια στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα νοσοκομεία και τη συνεχιζόμενη αυταρχική και απαξιωτική στάση της Διοίκησης του νοσοκομείου μας, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 το ΔΣ του Σωματείου και οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν αποκλεισμό του γραφείου του Διοικητή του νοσοκομείου 08 – 11 πμ. 

Ταυτόχρονα , στα πλαίσια του αγώνα μας για δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός των ταμείων είσπραξης 5€ για τους ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων. 

Καταγγέλλουμε τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που καταστρέφουν τη χώρα μας και μας εξαθλιώνουν σαν εργαζόμενους. 

Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή όλων των μέτρων και των νόμων που ψηφίστηκαν και ανατρέπουν εργασιακές σχέσεις, μισθούς, συντάξεις, κοινωνική ασφάλιση, την κατάργηση των χαρατσιών. 

Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία της κυβέρνησης και της Διοίκησης δεν θα περάσουν. Με τη συμμετοχή μας, οι εργαζόμενοι δίνουμε τη δική μας απάντηση. 

Αγωνιζόμαστε για :

• Δημόσια νοσοκομεία – Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλο τον λαό 

• Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και όχι μετακινήσεις 

• Αξιοπρεπείς μισθούς – Όχι στην περικοπή δώρων και επιδόματος αδείας 

• Μόνιμη εργασία για όλους – Όχι σε συνθήκες γαλέρας 

• Όχι στις συγχωνεύσεις και στο κλείσιμο Μονάδων Υγείας 

Το νοσοκομείο κατά τις ώρες της 3ωρης κινητοποίησης, θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.