Ο ΝΟΧ όλα αυτά τα χρόνια έχει συνηθίσει να «τροφοδοτεί» με πολίστες τις εθνικές ομάδες και αυτή η παράδοση συνεχίζεται ακόμα κι αν η ομάδα βρίσκεται στην Α2 Ανδρών. Ο Μανόλης Σολανάκης και ο Γιώργος Φωκάς ήταν εκ νέου στις επιλογές του τεχνικού Περικλή Δαμάσκου. Στις κλήσεις υπάρχει και το όνομα του Μιχάλη Γιουλούντα από το Ρέθυμνο και τον ΝΟΡ.

Οι δυο νεαροί αθλητές του ΝΟ Χανίων κλήθηκαν ξανά από τον «εκλέκτορα» της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης Εφήβων για το κάμπινγκ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 24 Μαρτίου έως και την Κυριακή 27 του ίδιου μήνα στο Ζάππειο κολυμβητήριο. Κάτι που δείχνει την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού προπονητή για τις ικανότητες και το ταλέντο των δυο Χανιωτών.

 Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Δαμάσκου για το κάμπινγκ της Εθνικής, είναι οι εξής:

 

Μπεζιλιώτης (Λάρισα), Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Σαλτέρης (Π. Φάληρο), Φάρσαρης (Ηρακλής), Δερβίσης, Πρέκας (Ολυμπιακός), Σολανάκης, Φωκάς (Ν.Ο. Χανίων), Φώσκολος (Πετρούπολη), Λάππας, Γαβαλάς, Φουτρής (Πανιώνιος), Δανιήλ (Καρδίτσα), Γιουλούντας (Ρέθυμνο), Χατζηγούλας (ΟΥΚ Βόλου), Λουιζίδης, Καπετανάκης (Βουλιαγμένη), Χρυσοσπάθης, Προσινικλής (ΠΑΟΚ), Καζάζης (Γλυφάδα), Γούβης (Γερμανία).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook