Στα πλαίσια των επαφών με τα στελέχη και τους πελάτες καταστημάτων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, μετά και την απόκτηση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής, κλιμάκιο διοίκησης της Τράπεζας με επικεφαλής τον CEO του Ομίλου κ. Σταύρο Λεκκάκο, επισκέφθηκε την εβδομάδα αυτή την Πελοπόννησο.

Τα στελέχη της Τράπεζας επισκέφθηκαν τα καταστήματα του Ομίλου σε Κόρινθο, Άργος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Σκάλα Λακωνίας, Γύθειο και Σπάρτη, συνομίλησαν με στελέχη και είχαν συναντήσεις γνωριμίας με πελάτες του Ομίλου στα καταστήματα.

Στις ευρείες συναντήσεις που έγιναν με στελέχη του Ομίλου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης την Πέμπτη και στο Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη την Παρασκευή, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συμφωνήθηκαν οι βασικές κατευθύνσεις της στρατηγικής του Ομίλου.

Τέλος, τα στελέχη του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο και την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Αδαμαντία Τζανετέα και να ανταλλάξουν απόψεις για την ανάπτυξη της τόσο σημαντικής αυτής περιοχής για την Ελληνική Περιφέρεια.