Ο Shawn Daivari υπήρξε επαγγελματίας παλαιστής στο WWE και το TNA. Παρότι άφησε πίσω του την πάλη και τα ρινγκ, πρόσφατα επιβεβαίωσε το ρητό, \”Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άν πεινάσεις, πιάστηνε\”, ή εν πάσει περιπτώσει, αξιοποίησε την όταν και όπου σου χρειαστεί.

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ των Los Angeles Times, ο παλαίμαχος παλαιστής, επιτέθηκε σε άνδρα που απειλούσε έναν επιβάτη τρένου στη Μινεσότα.

Ο Daivari βρισκόταν μέσα στον συρμό πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο Minneapolis-St. Paul International Airport. Ο άνδρας που ακούει στο όνομα Levin Blair, υπό καθεστώς μέθης επιτέθηκε σε επιβάτη που του ζήτησε να μετακινηθεί για να μπορέσει να βάλει το ποδήλατο του μέσα στο βαγόνι, στην θέση που προβλέπεται για ποδήλατα.

Οι επιβάτες του συρμού του ζήτησαν να ηρεμήσει και εκείνος επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει. Ο Daivari που παρακολουθούσε τη \”σκηνή\”, σηκώθηκε από την θέση του και με μια λαβή βγαλμένη από τα \”best of\” του WWE, ακινητοποίησε τον Blair και τον κράτησε στο έδαφος μέχρι την επόμενη στάση του τρένου. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός ακόμα άνδρα, τον έβγαλαν από τον συρμό.

Οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και νομίζοντας ότι ο Blair είναι το θύμα, τον άφησαν να φύγει. Στη συνέχεια, όταν έμαθαν το τι πραγματικά είχε συμβεί, ζήτησαν από τους επιβάτες να προβούν σε μηνύσεις για να συλλάβουν τον άνδρα. Ωστόσο κανείς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Σε κάθε περίπτωση, ο Shawn Daivari κατάφερε πάντως να επανέλθει στην επικαιρότητα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook