Εκ πρώτης όψεως φαίνεται σαν ένας τζέντλεμαν. Άλλωστε κυκλοφορούσε πάντα καλοντυμένος και σύχναζε στα καλύτερα μέρη της Νέας Υόρκης για να \”ψαρεύει\” πελάτες για τον οίκο ανοχής που διατηρούσε.

Ο λόγος για τον 42χρονό μαστροπό William Thomas ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της μαστροπείας σε οίκο ανοχής χωρίς άδεια σε διαμέρισμα στην 50th St.

Ο άνδρας παρουσίαζε μέσω δυο ιστοσελίδων τα κορίτσια του την E4AKorea.com και την E4ANY.com, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο Thomas κατάφερνε να αποσπά από τους πελάτες του έως και 260 δολάρια την ώρα για μια ερωτική συνεύρεση με τα κορίτσια του.

Καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής έβλεπαν νεαρές γυναίκες \”ελαφρά\” ντυμένες να μπαινοβγαίνουν στο κτήριο.

Μετά από καταγγελία στις 11 του περασμένου Οκτωβρίου, ένας μυστικός αστυνομικός πήγε στον παράνομο οίκο ανοχής και έγινε δεκτός από μια νεαρή Κορεάτισα η οποία του συστήθηκε ως \”Olivia\” η οποία του είπε ότι μπορούσε να τη φιλήσει αλλά ήταν υποχρεωμένος να κάνει σεξ φορώντας προφυλακτικό.

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκες χρέωναν 260 δολάρια την ώρα ή 200 δολάρια το μισάωρο, Κάποιοι πελάτες μπορούσαν στο τέλος της ερωτικής συνεύρεσης δαπανώντας 100 δολάρια να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Ο παράνομος οίκος ανοχής βρισκόταν στον πέμπτο όροφο του κτηρίου της 50th St ενώ παρουσιαζόταν σαν γραφείο γιατρού σε όλους τους καταλόγους της πόλης.

\”Βλέπαμε πολλά καλοντυμένα κορίτσια από την Ασίας, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ήταν πόρνες\”, είπε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος κόμικς στον πρώτο όροφο.

Εκτός από τον 42χρονο συνελήφθησαν και δυο γυναίκες η 28χρονη Jung Lee από το Queens και η 38χρονη Rei Spain από το Long Island

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook