Απογοητευτική εμφάνιση και «βαριά» ήττα με 6-1 γνώρισε η Περιφερειακή Κρήτης στους Παίδες από την αντίστοιχη της Αττικής. 
Μόλις στο 5’ ο Παπασπύρου επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ο Γιαννόπουλος καιροφυλακτούσε και από κοντά έκανε το 1-0. Η απάντηση ήρθε στο 16’ με τον Ταμπάκη να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Σάλιακα και να ισοφαρίζει σε 1-1. 
Πέντε λεπτά αργότερα ο Ξανθόπουλος, με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Αττική και στο 35’ ο Γιαννόπουλος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα της Κρητικής ομάδας, με ψηλοκρεμαστό σουτ ανέβασε τον δείκτη του στορ στο 3-1. 
Η συνέχεια άνηκε στον Ποτουρίδη όταν ο παίκτης του Ολυμπιακού (καμία σχέση με τον γνωστό), πέτυχε τρία γκολ στο 38, 61’ και 76’ διαμορφώνοντας το τελικό 6-1. 

Περιφέρεια Αττικής (Τάσος Δημητρίου): Μάνης, Τζιτζικαλάκης (41’ Χατζηστάμου), Κοτσερίδης, Κοντοές, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Ποτουρίδης (68’ Ταπάρας), Γιοματάρης, Γιαννόπουλος, Ξανθόπουλος, Μίτκας (60’ Παπαδόπουλος).

Περιφέρεια Κρήτης (Γιώργος Κοκολάκης): Μυλωνάκης, Κελάκης (62’ Μαγαράκης), Χουρδάκης, Πάτας (21’ Κριτσωτάκης), Χριστοφής, Παπαδάκης, Σαλιάκας, Σηφάκης, Χρηστάκης (58’ Κοτσίφης), Λυδάκης, Ταμπάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook