Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης ενημερώνει τα μέλη του ότι, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου ‘ΣΥΝΕΡΓΩ’, διοργανώνονται στην Κρήτη επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ Κρητικών επιχειρήσεων και αγοραστών – εισαγωγέων από Σκανδιναβικές Χώρες, Ρωσία, αλλά και Ελλάδα.

Οι αγοραστές – εισαγωγείς θα βρίσκονται στο Ρέθυμνο, στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, στους χώρους του οποίου θα πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές συναντήσεις, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 09:00 π.μ.

Οι συναντήσεις θα αφορούν προϊόντα των κλάδων τροφίμων – ποτών και ιδιαίτερα: λάδι, πάστα ελιάς, ελιές, μέλι, οπωροκηπευτικά, βότανα, αρωματικά φυτά, κρασί, σταφίδες, νερά, αναψυκτικά, τυριά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, κρέατα, παξιμάδι, ξηροί καρποί.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης το αργότερο μέχρι και την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του έργου ΣΥΝΕΡΓΩ, του προγράμματος Διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδα – Κύπρος 2007 – 2013, στο οποίο συμμετέχουν τα Επιμελητήρια της Κρήτης και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με επικεφαλής εταίρο το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, τηλ. 28310 55642.