Τα σγουρά μαλλιά θέλουν την κατάλληλη φροντίδα και περιποίηση, προκειμένου να έχουν μια όμορφη φόρμα χωρίς να χάνουν την ελαστικότητα τους. Με τη βοήθεια λοιπόν μερικών απλών συμβουλών και των κατάλληλων προϊόντων styling, μπορείτε να αποκτήσετε τις ανάλαφρες μπούκλες που τόσο σας αρέσουν!

Πρώτο και πολύ σημαντικό στοιχείο για την περιποίηση των σγουρών μαλλιών είναι ο τρόπος χτενίσματος. Είναι αλήθεια, και τα σγουρά μαλλιά χρειάζονται χτένισμα, απλά πρέπει να γίνεται με τον σωστό τρόπο. Χρησιμοποιήστε λοιπόν μια δαγκάνα ή μια χτένα με αραιά δόντια, έτσι ώστε να μην τους αφαιρέσετε την ελαστικότητα που χρειάζονται.

Επίσης, όταν βγαίνετε από το μπάνιο, και αφού χτενιστείτε, φροντίστε να σκουπίζετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και στη συνέχεια να βάλετε με τα χέρια σας μια μικρή ποσότητα αφρού για όγκο και μπούκλες στις άκρες τους.

Έπειτα, στεγνώστε τα χρησιμοποιώντας πάντα την φυσούνα στο πιστολάκι σας και αφού στεγνώσουν περάστε ένα λάδι για λείανση στα δάχτυλά σας και παίξτε με τις μπούκλες. Ψεκάστε με μια λακ και τελειώσατε!

Με αυτές τις απλές συμβουλές, οι μπούκλες σας θα είναι ανάλαφρες και ελαστικές όπως των διάσημων γυναικών του Hollywood.

 

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook