Νέο χτύπημα στον παράνομο τζόγο, με σαφή προειδοποίηση εν\’όψει και της αναμενόμενης \”άνθησής\” του λόγω των εορτών, κατάφερε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων με την σύλληψη του υπευθύνου ενός καφενείου και 8 πελατών που έπαιζαν με χρήματα αμερικάνικη παραλλαγή της πόκας.

Η έφοδος στο καφενείο επι της οδού Κισσάμου, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων,έγινε σήμερα τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να πιαστούν με τα χαρτιά στα χέρια, οκτώ (8) Χανιώτες πελάτες του καταστήματος, ηλικίας από 22 έως 57 ετών, καθώς και ένας Χανιώτης 38 ετών ως προσωρινά υπεύθυνος του καφενείου, ενώ αναζητείται 58χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Οι οκτώ συλληφθέντες έπαιζαν το τυχερό και απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» στην αμερικάνικη παραλλαγή του (TEXAS HOLD’ EM POKER), με χρήματα και χαρτοπαικτικές μάρκες.

Κατασχέθηκαν συνολικά:

• Τριακόσιες σαράντα (340) χαρτοπαικτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν, στο χρηματικό ποσόν των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ,
• Μία (1) μάρκα διαμοιραστή (dealer),
• Δέκα(10) κυτία με τραπουλόχαρτα,
• Το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ενενήντα τεσσάρων (394) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού,
• Μία (1) τράπουλα αποτελούμενη από πενήντα δύο φύλλα

Τα ανευρεθέντα χρήματα και αντικείμενα κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook