Αλλο ένα θύμα της οικονομικής κρίσης προστέθηκε στη λίστα των αυτοκτονιών. Πρόκειται για 33χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος σε ελιά, σε χωράφι απέναντι από το σπίτι του, στην περιοχή της Λαχαναγοράς στην Πάτρα.

Ο αυτόχειρας ήταν άνεργος και πατέρας ενός παιδιού 5 ετών. Ανεργη ήταν επίσης και η σύζυγός του. Οι οικονομικές δυσκολίες, όπως όλα δείχνουν, τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τον άτυχο άνδρα εντόπισε κρεμασμένο με καλώδιο γείτονας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τη γυναίκα του.

Εκείνη, αν και σε κατάσταση σοκ, διαπίστωσε ότι το σώμα του ήταν ακόμη ζεστό και τον κατέβασε από το δέντρο.

Στη συνέχεια κάλεσε αμέσως το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας. Από τις κραυγές της συζύγου πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους αρκετοί περίοικοι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του αυτόχειρα.

«Είχε σφυγμό όταν τον βρήκαμε και η γυναίκα του τον κατέβασε από το δένδρο κρατώντας του το κεφάλι μέχρι που ήρθε το ΕΚΑΒ» είπε ένας γείτονας. «Το πρωί τον είδα έξω από το σπίτι του και μιλήσαμε. Ηταν σκεπτικός και προβληματισμένος» ανέφερε ένας άλλος.

Οι διασώστες προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 33χρονο και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Αγιος Ανδρέας». Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο, ο 33χρονος κατέληξε.

ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook