Μία χορεύτρια που έλαβε μέρος σε τηλεοπτικό show της Περουβιανής τηλεόρασης, τραυματίστηκε στον "αέρα" και έμεινε λιπόθυμη αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να σταματήσουν την αναμετάδοση της εκπομπής.

Η 32χρονη χορεύτρια και μοντέλο Delly Madrid, προσπάθησε να εκτελέσει το προγραμματισμένο "νούμερο" ισορροπώντας με την πλάτη πάνω σε ένα μπαμπού που κρατούσαν δύο άλλες καλλονές. Για κακή της τύχη το ξύλο έσπασε και η ίδια έπεσε με το πρόσωπο στο δάπεδο του στούντιο.

Αμέσως μετά την πτώση, η Madrid φαίνεται να πιάνει το κεφάλι της και να προσπαθεί να σηκωθεί, αλλά στη συνέχεια σωριάζεται λιπόθυμη στο έδαφος. Η παραγωγή του "El Grand Show", διέκοψε αμέσως τη μετάδοση, ούτως ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην άτυχη χορεύτρια.
Η Delly Madrid είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές περσόνες και γνωστή celebrity του Περού, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν σαν μοντέλο. Επίσης, έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς χορού.

Η ίδια δήλωσε σχετικά με το συμβάν: "Είμαι πολύ τυχερή. Θα μπορούσα να μείνω παράλυτη ή να σκοτωθώ επί τόπου".

Τελικά παρά τη σφοδρή της πτώση, διέφυγε τον κίνδυνο μόνο με μερικές μελανιές και ένα κολάρο στον λαιμό που οι γιατροί τοποθέτησαν προληπτικά. Το βίντεο με την πτώση της πάντως έχει γίνει ήδη "viral" κάνοντας τον γύρο του κόσμου.


news247.gr