Επανέρχεται με αποδεικτικά στοιχεία διάψευσης για την εμπλοκή του ονόματός της στην περιβόητη λίστα του ΣΔΟΕ με βάση την οποία ελέγχονται για φοροδιαφυγή 1747 άτομα,  η  Όλγα Λεβάκη, η  εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Χανίων, πρώην προέδρος του συλλόγου εργαζομένων και νυν Περιφερειακής Συμβούλου Κρήτης.

Στη νέα της ανακοίνωση που ακολουθεί εκείνη της 5ης Δεκεμβρίου (δείτε εδώ) στην οποία δήλωνε την έκπληξή της για την εμπλοκή του ονόματός της, η κ. Λεβάκη δημοσιοποιεί δύο έγγραφα (δείτε παρακάτω)  προς \”αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματός της\”, όπως αναφέρει.

Η ανακοίνωση της κ. Λεβάκη έχει ως εξής:

Με αφορμή την δημοσιοποίηση της λίστας ΣΔΟΕ στην οποία υπήρχε εσφαλμένα και το όνομα μου, σας δηλώνω τα ακόλουθα και σας επισυνάπτω δυο έγραφα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Μετά την αρχική, αρνητική μου έκπληξη και στην προσπάθεια μου να διερευνήσω πως ενεπλάκη το όνομα μου σε μια λίστα εν αγνοία μου, κατέληξα στον Διευθυντή του ΣΔΟΕ κ. Αναγνώστου (τηλ. επικοινωνίας 210 – 2925210 2925211), ο οποίος με ενημέρωσε ότι φέρομαι ως ελεγχόμενη για αγορά ακινήτου στο Ακρωτήρι Χανίων το 2006 δυνάμει σχετικού διπλότυπου καταβολής φόρου μεταβίβασης ακινήτου στην αρμόδια Β΄ ΔΟΥ Χανίων επ’ ονόματι μου.

Σας ενημερώνω ότι η αγορά αυτή αφορά ακίνητο εκτάσεως 165 στρεμμάτων στην περιοχή Καθιανά Ακρωτηρίου τον Φεβρουάριο του 2006 με αντίστοιχα 164 αγοραστές, μέλη του Συλλόγου Οικοπεδούχων του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων. Λόγω δε μη ολοκλήρωσης του συνόλου των νομικών διαδικασιών για την αναγνώριση του εν λόγω Συλλόγου (έτσι ώστε να αποκτήσει νομική προσωπικότητα και δικό του ΑΦΜ, ως εκ των υστέρων έγινε )από το Πρωτοδικείο Χανίων κατά τον χρόνο υπογραφής του συμβολαίου μεταβίβασης, η αγορά έγινε επ΄ ονόματι των 164 φυσικών προσώπων που μετά αποτέλεσαν και τα μέλη του Συλλόγου.

Ως πληροφορήθηκα το σχετικό υπ’ αριθμ.904/16-2-2006 τριπλότυπο καταβολής φόρου μεταβίβασης ακινήτου (το οποίο και σας παραθέτω και το οποίο αναφέρει ότι λειτουργώ ως πληρεξούσιος των 164 αγοραστών) εξεδόθη επ’ ονόματι μου εν αγνοία μου, επειδή έτυχε να είμαι πρώτη στην σειρά των 164 αναφερόμενων αγοραστών. Τα δε στοιχεία του αρμόδιου Δ/ντη του ΣΔΟΕ παρατίθενται μετά από άδεια του για την επιβεβαίωση των προαναφερθέντων.

 Επί πλέον σας παραθέτω την απάντηση της Δ.Ο.Υ. Χανίων, στο αίτημα μου για το πώς ενεπλάκη το όνομα μου και γιατί δεν κόπηκαν 164 τριπλότυπα όσοι ήταν και οι αγοραστές αλλά μονάχα ένα.

\"\"\"\"

Σε όλη μου τη ζωή υπήρξα υπηρέτης μονάχα του δικαίου του σωστού και του καλού και η προσωπική επαγγελματική και κοινωνική μου ζωή, καθώς και η ενασχόληση μου με τα κοινά επί σειρά ετών υπήρξαν κρυστάλλινες και σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ούτε καν υπόνοια για την τιμή και υπόληψη μου που είναι τα ύψιστα αγαθά για εμένα την ίδια και την οικογένεια μου.

Προς τούτο και προβαίνω στην παρούσα ανακοίνωση, και στην ανάρτηση των δύο εγγράφων με την παρατήρηση ότι όλα τα οικονομικά και περιουσιακά μου στοιχεία βρίσκονται στην διάθεση οποιουδήποτε επιθυμεί να τα ελέγξει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook