Ψήφισμα με το οποίο καταδικάζει όπως αναφέρεται "την δίωξη των συμπολιτών μας για τη συμμετοχή τους στην πορεία διαμαρτυρίας της 28ης Οκτωβρίου 2011", αλλά και "την άγρια καταστολή, τις συλλήψεις και τους τραμπουκισμούς των κατασταλτικών δυνάμεων στα στελέχη και τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ έξω από το Υπουργείο Εργασίας, την επίταξη και πολιτική επιστράτευση πριν λίγες μέρες των απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σήμερα των ναυτεργατών" εξέδωσε το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων.

Στο ψήφισμα αναφέρονται τα παρακάτω:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων, καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δίωξη των συμπολιτών μας για τη συμμετοχή τους στην πορεία διαμαρτυρίας της 28ης Οκτωβρίου 2011, την άγρια καταστολή, τις συλλήψεις και τους τραμπουκισμούς των κατασταλτικών δυνάμεων στα στελέχη και τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ έξω από το Υπουργείο Εργασίας, την επίταξη και πολιτική επιστράτευση πριν λίγες μέρες των απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σήμερα των ναυτεργατών.

Το δόγμα της μηδενικής ανοχής, που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση με  πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου, με παραβιάσεις του Συντάγματος, με την ποινικοποίηση των απεργιών, με συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζομένων στην προσπάθεια της να επιβάλλει με κάθε τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική της, θυμίζουν περιόδους πολιτικής ανωμαλίας, τις οποίες ο λαός τις έχει ανατρέψει ανεπιστρεπτί.

Η ποινικοποίηση των συνδικαλιστικών και κοινωνικών αγώνων και ο δρόμος του αυταρχισμού, που έχει επιλέξει η κυβέρνηση, πρέπει να προβληματίσει τον ελληνικό λαό, που πλήττεται από αυτή την πολιτική.

Μοναδική απάντηση είναι η οργανωμένη μαζική συλλογική δράση των εργαζομένων μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής."