Για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για την… καθυστερημένη πρόταση γάμου που έκανε στη Φαίη Σκορδά.

Με αφορμή τη συνέντευξη του Ιωσήφ Μαρινάκη στο \”Πρωινό mou\” ο οποίος αποκάλυψε πως θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Χρύσα Καλπάκη το ερχόμενο καλοκαίρι ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε τη πρόταση γάμου που έκανε στη Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μιλώντας για τα σχέδια στην προσωπική του ζωή είπε: \”Θα παντρευτούμε, θα το κάνουμε πριν έρθει ένα παιδί. Είναι όλα αυτά τα διαδικαστικά, που πρέπει να γίνονται. Θα έχει νησάκι, καλοκαίρι. Αυτό το καλοκαίρι. Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου. Δεν μπορώ, δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος. Θα το κάνουμε αλλιώς\”, εξήγησε.

\”Για να σε ξεαγχώσω, εμείς πρώτα είχαμε ορίσει την ημερομηνία του γάμου και μετά της έκανα πρόταση γάμου. Βασικά την ημέρα εκείνη δεν ξύπνησε η Φαίη για να την πάω κάπου που ήθελα. Κοιμόταν και της έλεγα \’ξύπνα, να σε πάω κάπου\’ και τελικά δεν την έκανα. Λέω από μέσα μου \’άι στο διάολο\’ και κράτησα το δαχτυλίδι\”, είπε ο παρουσιαστής.

Ο Γ. Λιάγκας συνέχισε λέγοντας ότι όρισαν την ημερομηνία γάμου χωρίς να έχει γίνει νωρίτερα πρόταση. \”Της έκανα πρόταση γάμου σε χριστουγεννιάτικο κουτί, αν και ήταν Πάσχα. Είχα πολύ άγχος, όχι για το αν θα μου πει ναι, αλλά αν θα γίνουν όλα σωστά\”, κατέληξε.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook