Η μεγάλη απάντηση στα όσα προσπάθησαν να του καταλογίσουν, δόθηκε μέσα στο γήπεδο…Η πιο μικρή, βγήκε αμέσως μετά το ματς, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. 

Ο Εργοτέλης νίκησε τον Ηρακλή και συγχρόνως όλους αυτούς που τις προηγούμενες ημέρες μιλούσαν για «κανονισμένη» ισοπαλία, επειδή ο ΟΠΑΠ έκλεισε το σημείο «Χ». 

Και όμως…Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν παίρνοντας μαζί τους εκτός από τους τρεις βαθμούς και την αξιοπρέπεια που δείχνουν όλα τα χρόνια της ύπαρξής τους. 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εργοτέλη, είναι σκληρή αλλά και αληθινή απάντηση στους βιαστικούς επικριτές. 

Αναλυτικά 

Στην Ελλάδα του 2011 πολλές φορές καλείσαι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Ο Εργοτέλης στα 81 χρόνια της ιστορίας του δεν έχει πάψει να αποδεικνύει. Και να κλείνει στόματα, όπως εκείνα που άνοιξαν σαν χοάνες και όλες τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομα και την ιστορία ενός σωματείου που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. 

Ο Εργοτέλης, είτε το θέλουν είτε όχι, δεν εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων. Και για να χρησιμοποιήσουμε τη δική τους διάλεκτο, παίζει μόνο για πάρτη του και για τους πιστούς οπαδούς του! Για κανένα άλλον! Όσοι αποπειραθούν να παίξουν με το ήθος και την αξιοπρέπεια μας θα μας βρουν απέναντι τους. Είτε μέσα είτε έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Και πιστέψτε μας, το μέσα πονάει περισσότερο… 

ΥΓ. Προς κάθε πολύχρωμο παπαγαλάκι εντός και εκτός Ελλάδος: Σε καλή μεριά!