Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, συμμετείχαν στην ΑΡΤΟΖΑ 2013 που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στα Σπάτα από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου. Η έκθεση προσέλκυσε και φέτος χιλιάδες επισκέπτες και χαρακτηρίστηκε από το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών, και όχι μόνο.

Η συμμετοχή των ΜΥΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ στηρίχθηκε και φέτος στην αισθητική ενός αρτοποιείου μέσα στο οποίο ο master baker ετοίμαζε γευστικές συνταγές από τα άλευρα και τα μίγματα της εταιρείας.

Ανάμεσα στα προϊόντα που παρουσιάστηκαν ήταν το Τριομίγαδο αλεύρι (παραδοσιακό αλεύρι της Κρήτης, ιδανικό για Κρητικό Παξιμάδι), το Χαρουπάλευρο (μίγμα σταρένιου αλευριού και αλευριού από χαρούπι, ιδανικό για γλυκές συνταγές όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτικό του κακάο), το Αλεύρι Dinkel (ή γνωστή Όλυρα, ένα αρχέγονο δημητριακό πρόδρομος του σημερινού σταριού) και το Μίγμα για Ψωμί του Τοστ εμπλουτισμένο με βιταμίνες (ιδανική λύση για παρασκευή ψωμιού του τοστ από τον φούρνο της γειτονιάς).

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστική για την άνοιξη όπου θα πραγματοποιηθεί ένας νέος κύκλος σεμιναρίων για τους επαγγελματίες της Κρήτης.Σημειώνεται ότι οι ΜΥΛΟΙ Κρήτης έχουν διαρκή παρουσία σε εκθέσεις του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής