Στο τελευταίο διαφημιστικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Τζέιμς Λίμα για το βρετανικό περιοδικό Love Magazine, παρουσιάζεται η κολεξιόν φθινόπωρο/χειμώνας της Louis Vuitton. Τρία μοντέλα πρωταγωνιστούν ως πόρνες του Παρισιού. Η Κάρα Ντελεβίνγκν, η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ και η Σάσκια ντε Μπρόου αιχμαλωτίζουν το βλέμμα των περαστικών αυτοκινήτων που έχουν βγει τη νύχτα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας για αγοραίο έρωτα.

Η γαλλική οργάνωση για τα δικαιώματα των γυναικών Osez le Féminisme (Τολμήστε τον Φεμινισμό), κατήγγειλε την καμπάνια της Louis Vuitton, που παρουσιάζει μοντέλα ως πόρνες στους δρόμους του Παρισιού, μεταφέροντας στον κόσμο μια «λαμπερή εικόνα της πορνείας».

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, η Louis Vuitton αρνήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις των φεμινιστικών οργανώσεων. H γνωστή για την ακτιβιστική της δράση οργάνωση Femen δεν έδειξε να εκπλήσσεται από το βίντεο με τις μοντέλα-πόρνες της Louis Vuitton: «Για μια ακόμη φορά χρησιμοποιούν το γυναικείο γυμνό για να πουλήσουν ρούχα» ανέφερε σε ανακοίνωσή της.


protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook