Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί, όταν φοιτητές και αντιφασιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ζάκυνθο, με αφορμή την παρουσία του βουλευτή του κόμματος Γιάννη Λαγού, ο οποίος βρίσκεται στην Ζάκυνθο για να πάρει μέρος σε εκδηλώσεις της τοπικής οργάνωσης (διανομή τροφίμων) αλλά και να μιλήσει το βράδυ σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

Όταν οι συγκεντρωθέντες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής τότε ο κ. Λαγός, μαζί με άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης κινήθηκαν προς το μέρος των διαδηλωτών, με την αστυνομία που ήταν από νωρίς στην περιοχή και είχε αποκλείσει τους γύρω δρόμους, να αποτρέπει τα χειρότερα.

Ο Γιάννης Λαγός ζήτησε να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές και να δοθούν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συγκεντρωθούν το βράδυ κατά την πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

Aν πλησιάσουν θα τους τσακίσουμε

"Aν τους ... πετάξουμε στη θάλασσα, θα φταίνε οι Χρυσαυγίτες που είναι φασίστες", είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στους αστυνομικούς, ενοχλημένος από την παρουσία διαδηλωτών την ώρα της διανομής τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή.

"Αν δούμε ότι πλησιάζουν εδώ πέρα, θα βγούμε και θα τους τσακίσουμε και αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό", τόνισε.


news247.gr