Ο Athletic Radio 104,2 είχε αποκαλύψει από την Παρασκευή ότι υπήρχε θέμα Γκόγκιτς ωστόσο τότε ο Εργοτέλης και με επίσημη ανακοίνωση φρόντισε να το διαψεύσει (όπως βέβαια και οι δορυφόροι του) ενώ ήδη είχαν τεθεί επί τάπητος οι συζητήσεις για την αντικατάσταση του!

Ουσιαστικά, η ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό – παρά την πολύ καλή εμφάνιση – ήταν η αφορμή για την Διοικούσα Επιτροπή του Εργοτέλη ώστε να προχωρήσει στην απόφαση της λύσης της συνεργασίας με τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Είναι δεδομένο πως ο Σερβοκύπριος τεχνικός αποχωρεί από τον πάγκο του Εργοτέλη εντελώς ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ μιας και κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα πρώτη για περισσότερες από 10 αγωνιστικές ενώ ήδη την έχει… σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο τριάδα.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

“Συγκλήθηκε και συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 16/04/2013 η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία με τον προπονητή Σίνισα Γκόγκιτς, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στον Εργοτέλη και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του. Στην προσεχή αναμέτρηση της ομάδας μας με την Αναγέννηση Επανομής στο Παγκρήτιο Στάδιο, χρέη προπονητή θα εκτελέσει το δίδυμο των Σταύρου Λαμπράκη – Βασίλη Πλεσίτη”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook