Εντατικούς ελέγχους πραγματοποίησε, το Σαββατοκύριακο, η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων και αγροτικούς συνεταιρισμούς, στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησε συνολικά εννέα ελέγχους, σε επτά εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας και ένα αγροτικό συνεταιρισμό.

Διαπιστώθηκαν σε τέσσερις περιπτώσεις παραβάσεις της εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Πιο αναλυτικά οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε πέντε εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, όπου σε μία από αυτές βεβαιώθηκε παράβαση σχετικά με μη καταχώρηση (5) εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.

Επιλέον, την Κυριακή προχώρησαν σε έλεγχο τριών εταιρειών συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων και ένα (1) αγροτικό συνεταιρισμό, όπου βεβαιώθηκαν τρεις (3) παραβάσεις σχετικά με μη καταχώρηση (15) εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.