\”Τούτο το Πάσχα ας δώσουμε όλοι στον εαυτό μας την ευκαιρία να πιστέψει στον άνθρωπο\” αναφέρει στο μήνυμα της για το Πάσχα η  Δήμαρχος Φαιστού.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

\”Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Καθώς βαδίζουμε προς την κορύφωση του Θείου Δράματος, στις καρδιές όλων μας φωλιάζει και πάλι η Ελπίδα για την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Σήμερα, που η πατρίδα μας μαστίζεται από την οικονομική κρίση και συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται καθημερινά, το μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς μεταφέρει αξίες της συνεισφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Τούτο το Πάσχα ας δώσουμε όλοι στον εαυτό μας την ευκαιρία να πιστέψει στον άνθρωπο. Ας φυλάξουμε γι’ αυτόν το καλύτερο δώρο που υπάρχει. Ένα δώρο που δεν αγοράζεται, που μόνο μέσα από την συνείδηση και την καρδιά μας μπορεί να πηγάσει. Ας χαρίσουμε λίγη προσοχή, καθώς και την αγάπη μας, τούτες τις άγιες μέρες, χωρίς να τους ξεχνάμε.

Ως Δημοτική αρχή, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στον Δήμο Φαιστού, ευχόμαστε να έχετε Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα και να περάσετε όμορφα, μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους σας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook