Λίγα 24ωρα μετά την ολοκλήρωση και την ανακοίνωση του αποτελέσματος της Ε.Δ.Ε. που διενήργησε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και βγάζει ''λάδι'' τους αστυνομικούς που κατηγορήθηκαν για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου από τις Ατσιπάδες Ηρακλείου, μέσα στο αστυνομικό μέγαρο και ο νεαρός επιμένει πως υπήρξε θύμα αστυνομικής βίας.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πατρίς'', ο 19χρονος πήγε στο γραφείο της αρμόδιας ανακρίτριας, μαζί με τον δικηγόρο του Αντώνη Επιτροπάκη και έδωσε αναλυτική κατάθεση για τα όσα υποστηρίζει πως συνέβησαν την επίμαχη νύχτα στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου.

Μάλιστα ο νεαρός προσκόμισε έκθεση ιδιώτη ιατροδικαστή για τις συνέπειες των χτυπημάτων που υποστηρίζει πως δέχτηκε. Έτσι η στάση του νεαρού από τις Ατσιπάδες κρατά ανοιχτή την υπόθεση η οποία όπως φαίνεται θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Να θυμίσουμε πως ο 19χρονος ισχυρίζεται πως κατά την προσαγωγή του έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς, ενώ για το λόγο αυτό νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας για μεγάλο χρονικό διάστημα.