Αυλαία σήμερα για τις πανελλαδικές εξετάσεις, με τους μαθητές  να εξετάζονται στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, το οποίο αποτελεί επιλογή για όλες τις κατευθύνσεις.

Μετά από δύο εβδομάδες, οι πανελλαδικές εξετάσεις για τα Γενικά Ενιαία Λύκεια φτάνουν στο τέλος τους,  μετά πολλά απρόοπτα και αντιδράσεις.

Την ανασφάλεια της διεξαγωγής των εξετάσεων από τις προγραμματιζόμενες απεργίες των καθηγητών, διαδέχτηκαν τα λάθη και οι ασάφειες σε αρκετά μαθήματα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, τα θέματα χαρακτηρίστηκαν ως τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών.

Στο σημερινό εξεταζόμενο μάθημα, απ\’ ότι φαίνεται, απουσιάζουν τα προβλήματα των προηγούμενων ημερών και μέχρι στιγμής η εξέταση συνεχίζεται ομαλά.

Ακολουθεί η παράθεση των θεμάτων και των απαντήσεων από τα συνεργαζόμενα με το Flashnews.gr, φροντιστήρια.

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

\"\"

Τα φετινά θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ήταν στην πλειονότητας τους σαφή, αναμενόμενα και ορθά διατυπωμένα και κάλυπταν όλο το εύρος της εξεταστέας ύλης.

Ο βαθμός δυσκολίας τους ήταν παραπλήσιος με τα περυσινά θέματα και σωστά διαβαθμισμένος. Οι κατάλληλα προετοιμασμένοι υποψήφιοι δεν αναμένεται να συνάντησαν δυσκολίες.

Δείτε εδώ τα θέματα

Δείτε εδώ τις προτεινόμενες απαντήσεις

Πλατεία Κολοκοτρώνη, Χανιά
www.efk.edu.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook