Το ενδιαφέρον των Χανιωτών φιλάθλων για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου είναι μεγάλο, σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος από τον φίλαθλο κόσμο για τις νέες κάρτες διαρκείας περιόδου 2013 – 2014, και έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας, εγγραφές για τη διάθεση καρτών θα γίνονται και τις απογευματινές ώρες, 6 – 8 μ.μ., την Τετάρτη 5 και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013, στα Γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές για τη διάθεση των νέων καρτών διαρκείας (VIP, Βασική, Νεανική) για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014 του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ ξεκίνησαν, χθες, Δευτέρα, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από ειδικό περίπτερο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Προτεραιότητα για τις πρώτες δέκα (10) ημέρες εγγραφής, δηλαδή έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013, έχουν αποκλειστικά και μόνο οι κάτοχοι παλαιών καρτών διαρκείας, της αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013, οι οποίοι θα μπορούν να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους, εξασφαλίζοντας τις ίδιες θέσεις που είχαν στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας του Πλατανιά Χανίων.

Παράλληλα, θα έχουν δικαίωμα αλλαγής θέσης, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα που θα προκύψει μετά τη δεκαήμερη εγγραφή των παλαιών κατόχων καρτών διαρκείας.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν αίτηση αγοράς κάρτας διαρκείας για το πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014 και πληρώνουν το σύνολο του ποσού, κατοχυρώνοντας έτσι την απόκτηση της κάρτας διαρκείας, δηλαδή μιας συγκεκριμένης θέσης στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολιών, για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014. Στη συνέχεια, θα λαμβάνουν μία απόδειξη, με την οποία θα παραλαμβάνουν την κάρτα διαρκείας από την 1η Αυγούστου και μετά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2013 – 2014) η ομάδα του Πλατανιά Χανίων θα δώσει 17 αγώνες πρωταθλήματος εντός έδρας έναντι 15 την περίοδο 2012 – 2013 καθώς οι ομάδες στη Super League αυξήθηκαν από 16 σε 18.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά κάρτας διαρκείας είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας καθώς και η προσκόμιση της παλαιάς κάρτας διαρκείας από τους παλαιούς κατόχους, που επιθυμούν να ανανεώσουν.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας είναι τριών κατηγοριών:

1. Οι κάρτες VIP, κόστους 1.000 ευρώ, με ειδικά προνόμια για τους κατόχους τους. (Κίτρινο χρώμα). Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες VIP ισχύουν και για τους αγώνες Κυπέλλου.

2. Η Βασική κάρτα διαρκείας, κόστους 300 ευρώ στις Θύρες 1 και 2. (Κόκκινο χρώμα).

3. Η Νεανική κάρτα διαρκείας, κόστους 200 ευρώ, στη Θύρα 3. (Μπλε χρώμα).

Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλ.: 6909 672515, κ. Αντώνης Κοκολοδημητράκης, β’ αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Λευτέρης Αντωνακάκης