Σήμερα το πρωί εκδικάζεται η έφεση που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ προκειμένου να πάρει την άδεια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τα αποτελέσματα να αναμένονται να γίνουν γνωστά μέχρι το απόγευμα.

Το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να έχουν πληροφορηθεί στον ΟΦΗ το αποτέλεσμα της 2βαθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ στο αίτημα που έχει κάνει η ΠΑΕ για την δικαίωση της από την επιτροπή αδειοδοτήσεων.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ μέσω του Χάρη Γρηγορίου έχει προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή του ΟΦΗ που θα στηριχθεί, εγγράφως, στα στοιχεία που δείχνουν ότι ο σύλλογος παρουσίασε φέτος τεράστια βελτίωση στα οικονομικά προβλήματα.

Παράλληλα, και δια της παρουσίας του στελέχους της εταιρείας Μανώλη Βασιλάκη – η ΠΑΕ θα δείξει αναλυτικά όλη την πορεία της φετινής περιόδου που αφορά την βελτίωση της οικονομικής θέσης καθώς και ότι ο ΟΦΗ κατάφερε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του αλλά και στον διακανονισμό των δόσεων που αφορούν τις οφειλές των προηγούμενων χρόνων.

Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη που θα δώσει το παρόν στην διαδικασία όπως συνέβη και τις δύο προηγούμενες φορές ενώ μαζί του θα ταξιδέψει από το Ηράκλειο και οΜανώλης Βασιλάκης, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Στον ΟΦΗ περιμένουν ευχάριστα νέα ώστε να μπορούν να κινηθούν και πιο άνετα στις μεταγραφές.

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook