Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αρκετές ασκήσεις με μπάλα είχε το \”μενού\” της δεύτερης ημέρας της προετοιμασίας του Πλατανιά.
Σε σχέση με την \”πρώτη\” το νέο πρόσωπο ήταν ο Γιάννης Μπουρμπάκης, που – όπως και οι Γαλανίδης, Ντούπης και Τσικουδάκης – προέρχεται από την Κ20 των \”ερυθρολεύκων\”.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση:
\”Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και πολλές ασκήσεις με μπάλα περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του, Νίκου Ουσταμπασίδη, Γιάννη Βλάχου, Γιώργου Μουντάκη και Βαγγέλη Μπέκα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και σε αυτή συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές: Χουάν Αγκιλέρα, Γιώργος Εμμ. Γιακουμάκης, Γιώργος Ν. Γιακουμάκης, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Φανούρης Γουνδουλάκης, Άλκης Δημήτρης, Βιτάλι Ζάλουντοκ, Άγγελος Ζουμπουλάκης, Χρήστος Ιντζίδης, Αντώνης Κοκκαλάς, Στέφανος Μαρτσάκης, Νίκολα Μπέλιτς, Θωμάς Ναζλίδης, Αντώνης Ντεντάκης, Κώστας Περιστερίδης, Φαμπιάν Στόλερ, Αμπντούλ Αζίζ Τέτε, Νικηφόρος Τσοντάκης καθώς και οι Κώστας Γαλανίδης, Γιάννης Μπουρμπάκης, Οδυσσέας Ντούπης και Θόδωρος Τσικουδάκης, που προέρχονται από την ομάδα Κ 20 του Πλατανιά Χανίων.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook