Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ, παρουσία 3.500 θεατών στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ.

Αποθεώθηκε ξανά ο Γκαλέτι, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την πόλη του Ηρακλείου αλλα και τη θερμή υποδοχή.Εξάλλου ο Χρήστος Μπούρμπος ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, τόνισε με δηλώσεις του ότι έγινε αυτό που ήθελε.

Μοναδικός απών ο Κουτσινικούλης, ο οποίος ήταν δικαιολογημένος καθώς εξασφάλισε επιπλέον άδεια.

Παύλος Δερμιτζάκης: «Bάση των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν πάμε πολύ καλά. Θέλαμε το 100% του υλικού μας σήμερα αλλά αυτό μας άλλα αυτό δε γίνεται.

Προσπαθούμε να πάρουμε καλούς παίκτες πατώντας πάνω στο οικονομικό μας πλάνο. Μέχρι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας στην Ολλανδία θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Θα ήθελα να ελληνοποιηθεί η ομάδα άλλα αυτό δεν είναι εύκολο. Κάθε καλός παίκτης είναι ευπρόσδεκτος».

Ερωτηθείς για την απόκτηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε: «Ο Γκαλέτι είναι μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου. Με την καλή έννοια θέλουμε να τον εκμεταλλευτούμε γιατί είναι σημείο αναφοράς για τον ΟΦΗ, Θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει».

Χρήστος Μπούρμπος:
«Έγινε αυτό που ήθελα. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα και αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Θέλω να ζήσω περισσότερα πράγματα με τον ΟΦΗ και να ανεβούμε επίπεδο.

Είναι κάλο που ξεκινάμε με προδιαγραφές ελπίζω να κάνουμε το βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά».

Λουτσιάνο Γκαλέτι: «M’ αρέσει πολύ η πόλη. Ήξερα ότι θα έχει πολύ κόσμο η πρώτη προπόνηση.

Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, έχω πολύ όρεξη να παίξω και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Μου αρέσει πολύ το γήπεδο και μου θυμίζει αυτό της Εστουντιάντες».

πηγή: pamesports