Κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο την Τετάρτη το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, διοργάνωσε στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Γιώργου και Νίκου Στρατάκη.

Η εκδήλωση αυτή κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη καθώς μετά από πολλά χρόνια, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου κατάφερε για να ενεργοποιήσει τις εκδηλώσεις και στον Κόκκινο Πύργο όπου πλήθος κόσμου βρέθηκε για να διασκεδάσει και να περάσει μια αξέχαστη βραδιά.

Τα μέλη του συλλόγου έκαναν ότι καλύτερο περνούσε από το χέρι τους, ενώ και το συγκρότημα των αδερφών Στρατάκη κράτησε το κέφι σε υψηλά επίπεδα. Να σημειωθεί ότι ο κόσμος παρά το προχωρημένο της ώρα και δεδομένου ότι η επόμενη μέρα ήταν εργάσιμη, παρέμεινε ως τις πρώτες πρωινές ώρες στο χώρο της εκδήλωσης.

Να αναφέρουμε ότι εκτός του κόσμου, στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μ. Πετρακογιώργη Aνυφαντάκη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δουλγεράκης Γ., οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού κκ Μανιαδάκης και Φασομυτάκης, καθώς και μέλη της Δημοτικής Αρχής, που με την σειρά τους έδωσαν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησαν, ανανεώνοντας το ραντεβού για επόμενες δράσεις του συλλόγου στο προσεχές μέλλον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook