Με αφορμή την παράσταση «CHICAGO» που επαναλαμβάνεται για λίγες παραστάσεις ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και για τον ίδιο και τη ζωή του, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του.

«Με τη Σμαράγδα γνωριζόμαστε από το 1988, όταν φοιτούσαμε στη σχολή του Εθνικού. Στην αρχή κάναμε παρέα, για ένα μεγάλο διάστημα ήμασταν ζευγάρι και στη συνέχεια παραμείναμε φίλοι. Έχουμε τόσο στενή σχέση που τη θεωρώ, όπως και τη Βίκυ Βολιώτη με την οποία επίσης ήμασταν συμμαθητές, σαν αδελφή μου. Ειδικά με τη Σμαράγδα –γιατί δεν ισχύει για όλους τους φίλους μου αυτό– μπορώ να πω ότι έχουμε ταυτόσημο τρόπο σκέψης και λειτουργίας που αποτυπώνεται και στη σκηνή. Με την Τάνια, παρόλο που γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε κάνει και σίριαλ μαζί, συναντηθήκαμε θεατρικά για πρώτη φορά πέρσι», είπε ο ηθοποιός μιλώντας για τις συμπρωταγωνίστριές του, Σμαράγδα Καρύδη και Τάνια Τρύπη.

Ο Κωνσταντίνος δε δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση για το αν η σχέση του με τη Σμαράγδα είναι καλύτερη τώρα, παρά όταν ήταν ζευγάρι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τόσο μακρινή αυτή η εποχή. Για να καταλάβεις, με τη Σμαράγδα, όπως και με τη Βίκυ, έχουμε συμπληρώσει μία εικοσαετία που γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα. Είναι πολύ ωραία αίσθηση να κάνεις παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους που έχεις και σε έχουν διαλέξει και μεγαλώνετε μαζί».

govastileto.gr