Τις δράσεις και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την Ιεράπετρα αλλά και τις προτεραιότητες που υπάρχουν ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου, συζήτησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κα Πελαγία Πετράκη και τον απελθόντα Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καστρινάκη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν την Τετάρτη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στον Άγιο Νικόλαο.

«Είχαμε μια γόνιμη συνάντηση κατά την οποία συζητήσαμε την πορεία των έργων τόσο για το ΠΕΠ όσο και για τα άλλα προγράμματα που αφορούν την Ιεράπετρα. Θέλαμε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση με όλους τους εμπλεκόμενους πολιτικούς παράγοντες της Περιφέρειας και βέβαια βασικός στόχος ήταν να έχει μια πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα η νέα Αντιπεριφερειάρχης για τις προτεραιότητες της Ιεράπετρας και τις θέσεις μας», τόνισε ο κ. Αναστασάκης.

Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε τον απελθόντα Αντιπεριφερειάρχη για τη συνεργασία, ευχήθηκε στην κα Πετράκη δημιουργική πορεία και επιτυχίες στο έργο που ανέλαβε και σημείωσε πως ο Δήμος Ιεράπετρας επιδιώκει και πιστεύει πως θα υπάρχει μια καλή συνεργασία που θα βοηθήσει την περιοχή και θα λειτουργήσει υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης του νομού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook