Φοράει το μαύρο μπλουζάκι με το λογότυπο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια και στρατιωτικό παντελόνι παραλλαγής και τραγουδάει τους ύμνους του κόμματος.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο 45χρονος που δολοφόνησε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα το βράδυ της Τρίτης, «πρωταγωνιστεί» και σε άλλη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha έρχεται να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος μετά την αρχική ομολογία του ότι έχει στενές σχέσεις με το κόμμα, επιχείρησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις, αλλάζοντας ουσιαστικά την υπερασπιστική του γραμμή. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο Ρουπακιάς ταξίδεψε στη Μεσσηνία με τα υπόλοιπα μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Νίκαιας και παραβρέθηκε στο μνημόσυνο των θυμάτων στην «πηγάδα του Μελιγαλά».

Υπενθυμίζεται, πως κατά τη διάρκεια της εν λόγω εκδήλωσης, μέλη της Χρυσής Αυγής προπηλάκισαν τον δήμαρχο Οιχαλίας Φίλιππο Μπάμη και τον εκπρόσωπο των θυμάτων Χρήστο Μπένο, και τους εκδίωξαν από την εκδήλωση.protothema.gr