Η διάσημη τραγουδίστρια Anastacia αποφάσισε να μιλήσει για την διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε, αφού διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο του μαστού.

«Κάθε τέτοιο ταξίδι δεν είναι καθόλου εύκολο για μια γυναίκα. Πρέπει όμως να κάνεις, αυτό που πρέπει να κάνεις και ξέρω ότι ελευθερώθηκα μια και καλή τουλάχιστον από τον καρκίνο του μαστού. Άξιζε τον κόπο αυτή μου η μάχη», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα η Anastacia αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί την πιθανότητα να υποβληθεί σε μαστεκτομή το 2003, όταν και είχε διαγνωστεί με καρκίνο για πρώτη φορά. «Στην πρώτη μου περιπέτεια με τον καρκίνο είχε περάσει από το μυαλό ότι αν τον έβρισκα ξανά στον δρόμο μου θα έπρεπε να υποβληθώ σε διπλή μαστεκτομή. Πιστεύω ότι είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου για να πάρω αυτή την απόφαση», τόνισε.

Η 45χρονη τραγουδίστρια μάλιστα δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους πολύ καλούς της φίλους, Elton John και Sharon Osbourne που στάθηκαν στο πλάι της καθ’ όλη τη διάρκεια του μεγάλου της αγώνα: «Η Sharon και ο Elton στάθηκαν κάτι παραπάνω από φίλοι. Είμαι ευγνώμων που βρήκαν τον χρόνο να με ρωτήσουν πώς αισθάνομαι και τι μου συμβαίνει. Αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα», είπε.

Μάλιστα μετά από τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε ετοιμάζεται να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να βγει το συντομότερο δυνατόν το νέο της album. «Αν δεν ετοίμαζα το album μου τα πράγματα θα ήταν χειρότερα», ανέφερε, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα καταφέρει τελικά να πραγματοποιήσει την περιοδεία της.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook