Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τον Βασίλη Σκούρτη, ο οποίος από το καλοκαίρι βρισκόταν στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ρόντα.
Ο μεγαλωμένος στα Χανιά 21χρονος επιθετικός, διεθνής με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων της Αλβανίας, κατάφερε να πείσει για την αξία του τους ανθρώπους της ολλανδικής ομάδας και από την Πέμπτη (11/10) ουσιαστικά είναι κάτοικος Κερκράντε.
Την ολοκλήρωση της μεταγραφής γνωστοποίησε το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του νεαρού φορ, ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε να \”στέριωσε\” στον Πλατανιά, αλλά είχε επιτυχημένο πέρασμα από Βιλαβερντένσε και Τολέδα στην Πορτογαλία. 
Ο Σκούρτης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία των Νέων Χανίων, για να βρεθεί γρήγορα στις ακαδημίες του Άγιαξ, αφού είχε ξεχωρίσει για τις ικανότητες του.
Στη συνέχεια αποτέλεσε το \”βαρύ\” πυροβολικό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, χωρίς να μπορέσει να εξασφαλίσει επαγγελματικό συμβόλαιο, κάτι που δεν έγινε ούτε στην Ιταλία, όταν βρέθηκε για λογαριασμό της Λάτσιο.
Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου, που λίγους μήνες αργότερα τον παραχώρησε στον Θρασύβουλο. Ο Πλατανιάς τον έκανε ξανά κάτοικο Χανίων, αλλά η συνεργασία δεν κράτησε πολύ.
Η ανακοίνωση της εταιρείας που τον εκπροσωπεί:

«H World Eleven Hellas με χαρά ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρτη με την Ολλανδική Roda JC. Ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού μετά από ένα πέρασμα στην Πορτογαλία βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στον Ολλανδία 

Η μεταγραφή με την πολύτιμη συμβολή του κ. Λυμπέρη συνεργάτη στην Ολλανδία. Παρόλο που είχαμε προτάσεις από Ελλάδα 1 από Α και 2 από Β προτιμήσαμε το ρίσκο και όλα καλά»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook